Top

LED Inbouwarmaturen

LED Banaanspot Curva LED 3000lm 65°
LED Banaanspot Curva LED 3000lm 65°
Krachtige LED Banaanspot met Philips Fortimo SLM G4 LED module in 3000 lumen.
Zeer zuinige LED Banaanspot in 3000lm als vervanger van een gasontladingspot.
Leverbaar in de kleuren wit en zwart en in 3000K / 4000K

5 jaar systeemgarantie op de LED module en driver
€ 126,97
Tondo LED Downlight 3000lm 60° Philips Fortimo LED SLM G4
Tondo LED Downlight 3000lm 60° Philips Fortimo LED SLM G4
Krachtige LED Downlight met een witte buitenrand voorzien van een Philips Fortimo SLM G4 LED module in 3000 lumen
Zeer zuinige LED downlight in 3000Lm als vervanger van een gasontlading downlight

Leverbaar in 3000K (warmwit) en 4000K (koelwit)
€ 125,99

Of u nu de juiste verlichting zoekt voor een grote ruimte met hoog plafond of juist voor een knusse ruimte met laag plafond, bij LEDindeduisternis.nl bent u aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit verlichting voor elke ruimte in huis en biedt u ook mogelijkheden voor vergaderruimtes en kantoren. Benieuwd naar ons aanbod van LED plafondverlichting? Neem dan gerust een kijkje!

Meer dan verlichting alleen

Van inbouwspot tot lichtslang en van ronde plafondarmatuur tot ledpaneel: ons assortiment is erg veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Onze plafondverlichting zorgt bovendien niet alleen voor licht, maar houdt ook rekening met uw energierekening en maakt in het geval van de LED Panel de werkomgeving in een kantoor of vergaderruimte aanzienlijk aangenamer. Door het rustige licht van deze verlichting zal de productiviteit van werknemers omhoog gaan. Ook voor in en om het huis bieden wij het beste van het beste. Onze LED lichtslangen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn gemakkelijk aan te sluiten. In tegenstelling tot traditionele lichtslangen zijn onze LED lichtslangen een tikkeltje duurder bij de aanschaf, maar u bespaart wél een aanzienlijk bedrag op uw energierekening.

Verrassend assortiment

U kunt niet alleen bij ons terecht voor verlichting voor in huis en op kantoor. Onze Aixlight Downlighter is namelijk uitermate geschikt voor in een winkel, showroom, etalage of museum. Alle vier spots zijn kantelbaar naar elke zijde, zodat u het licht precies op de door u gewenste plekken kunt laten vallen. Ook onze diverse inbouwspots zijn kantelbaar. En heeft u onze kleurrijke LED plafondlampen al ontdekt? Bespaar uzelf een bezoekje aan de woongigant en laat u verrassen door ons veelzijdige online assortiment!

Meer informatie

Het kan gebeuren dat het door u bestelde product toch niet helemaal aan uw wensen voldoet. In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om uw product binnen zeven dagen te retourneren. Wilt u meer informatie over het bestellen van producten of heeft u een specifieke vraag over een exemplaar uit onze LED plafondverlichting? Neem dan gerust contact met ons op!