Top

Complete RGB ledstrip sets

5mtr RGB Ledstrip Set (300 leds)
5mtr RGB Ledstrip Set (300 leds)

Tijdelijke STUNTPRIJS! Complete RGB ledstripset van 5 meter, 60 leds/meter.

Bevat 16 verschillende kleuren en 4 licht programma's o.a. overvloeien en knipperen. Meer info...

€ 87,45
Dream Color Ledstrip 5 mtr (waterdicht)IP20
Dream Color Ledstrip 5 mtr (waterdicht)IP20
Deze bijzondere RGB ledstrip is zijn geld meer dan waard. U kunt bij deze set kiezen uit bijna alle denkbare lichtprogramma's, bijvoorbeeld kleuren laten lopen. (bekijk de demo)
€ 150,00
GRATIS E-BOOK BESPAARTIPS
GRATIS E-BOOK BESPAARTIPS
Een GRATIS cadeau voor u t.w.v. € 14,95 dat u kosteloos in huis haalt!
€ 0,00
RGB set compleet (wit pcb board) 72 Watt indoor
RGB set compleet (wit pcb board) 72 Watt indoor
RGB ledstrip met 60 smd leds 5050 per meter. Maximaal vermogen 72 watt per 5 meter (14,4 watt per meter). Dit set is helemaal compleet plug en play. Iedereen kan hier mee overweg.
€ 62,50
RGBW ledstrip 72 watt / 5 meter compleet incl. kleur warm wit
RGBW ledstrip 72 watt / 5 meter compleet incl. kleur warm wit
Werkelijk een fantastische RGBW ledstrip. U kunt 16,2 miljoen verschillende kleuren maken maar de ledstrip ook eenvoudig op de kleur warm wit zetten.
€ 99,00

Wat is een leukere manier om uw huis te versieren dan met kleurrijke LED lichtslangen? LEDindeduisternis.nl biedt u diverse mogelijkheden voor het verlichten van uw huis of tuin. Onze complete RGB LEDstrip sets zijn ideaal in elk opzicht en worden niet alleen voor huizen en tuinen, maar ook in winkeletalages, restaurants, showrooms en voor meubels gebruikt.

Sets van LEDindeduisternis.nl

Bij LEDindeduisternis.nl kunt u kiezen uit de volgende sets:

  • RGB LEDstrip set
  • Dream Color LEDstrip
  • RGB set compleet
  • RGBW LEDstrip

Al deze sets geven u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren verlichting. Ze zijn uitgerust met speciale lichtprogramma’s die zorgen voor een ongekende hoeveelheid mogelijkheden. Dankzij de plakstrips is het bevestigen van de lichtslangen zeer eenvoudig.

Onze service

LEDindeduisternis.nl biedt u een betrouwbare en deskundige service. Mede dankzij onze uitstekende service gingen al 28.000 tevreden klanten u voor met het bestellen van LED verlichting. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan, onze prijzen zijn namelijk inclusief BTW. Bent u niet tevreden over het door u bestelde product? Wij geven u zeven dagen retourrecht en u krijgt uw geld terug. Bij een bestelling van boven de €100 betaalt u bovendien geen verzendkosten.

Contact

Heeft u vragen over onze complete RGB LEDstrip sets? Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze producten! Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0548 – 852842 of door te mailen naar info@ledindeduisternis.nl.