Top

LED binnenverlichting

Tronix Inbouw armatuur kantelbaar wit met rand Tronix
Tronix Inbouw armatuur kantelbaar wit met rand Tronix
Dit hoogwaardig inbouwarmatuur met kantelspot, heeft een mooie witte zichtbare rand.
Deze gave inbouwarmatuur is onmisbaar binnen jouw huis.
€ 28,95
Tronix inbouw armatuur kantelbaar zwart met rand
Tronix inbouw armatuur kantelbaar zwart met rand
Dimbare LED inbouwspots & inbouwarmaturen van hoge kwaliteit.
Deze LED inbouwarmatuur geeft een luxe uitstraling aan u interieur.
€ 28,95
Tronix richtbare inbouw armatuur zwart met rand 2-Voudig
Tronix richtbare inbouw armatuur zwart met rand  2-Voudig
Dit is een prachtige afgewerkte zwarte inbouwarmatuur met rand van Tronix. Het armatuur kan ervoor zorgen dat uw plafond een prachtige uitstraling krijgt.
€ 39,95
Vloerlamp SLV Soprana Bow Witte
Vloerlamp SLV Soprana Bow Witte
Een mooie vloerlamp maakt uw huiskamer gezellig en brengt sfeer in uw huis. 
€ 282,20
Vloerlamp Soprana Tripod
Vloerlamp Soprana Tripod
Gezellige vloerlamp! Deze vloerlamp heeft drie poten.
€ 178,35
Warm Wit Led Kogellamp E27 1,7 Watt 2700 K
Warm Wit  Led Kogellamp E27 1,7 Watt 2700 K
De gekleurde lampen zijn ideaal om een gezellige sfeer te creëren tijden feesten en partijen. Combineer ze met andere gekleurde lampen en zorg voor die vrolijk sfeer.
€ 7,35
Warm Wit Gekleurde Led Kogellamp E27 1Watt
Warm Wit Gekleurde Led Kogellamp E27 1Watt
De gekleurde lampen zijn ideaal om een gezellige sfeer te creeren tijdens feesten en partijen. Combineer ze met andere gekleurde lampen en zorg voor een vrolijke sfeer.
€ 6,05
Wit Gekleurde Led Kogellamp E27 1Watt
Wit Gekleurde Led Kogellamp E27 1Watt
De gekleurde lampen zijn ideaal om een gezellige sfeer te creëren tijdens feesten en partijen. Combineer ze met andere gekleurde lampen en zorg voor een vrolijke sfeer.
€ 5,05
MEEPAKKEN:      

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis? LEDindeduisternis.nl helpt u verder! Wij bieden u een zeer veelzijdig assortiment dat bestaat uit alle denkbare soorten LED binnenverlichting. Of u nu een opvallende zwarte lamp voor boven de keukentafel, een bescheiden wit exemplaar voor in de slaapkamer of een gezellige tafellamp zoekt, u vindt het bij LEDindeduisternis.nl. Ontdek direct ons aanbod LED binnenverlichting en laat u verrassen door de mogelijkheden die we u te bieden hebben!

Van hanglamp tot vloerverlichting

LEdindeduisternis.nl maakt dagelijks ruim 100 klanten tevreden. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u voor zeer uiteenlopende verlichtingswensen bij ons terecht. Ons aanbod binnenverlichting bestaat uit de volgende categorieën:

  • LED Hangverlichting
  • LED Plafondverlichting
  • LED Wandverlichting
  • LED Tafelverlichting
  • LED Vloerverlichting
  • LED Decoratieve verlichting

Maar wij bieden meer dan dat! Ook voor de mooiste kerstverlichting, de handigste zaklampen, stijlvol LED design en meer bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet goed? Geld terug!

Bij LEDindeduisternis.nl kunt u rekenen op een betrouwbare en uitstekende service. Wij begrijpen dat het kan gebeuren dat de verlichting die u heeft besteld, toch niet helemaal in het plaatje blijkt te passen. Als u niet tevreden bent over het bestelde product dan mag u dit product dan ook binnen zeven werkdagen na aflevering retourneren. Hierbij hoeft u geen reden op te geven. Alleen de portkosten zijn voor uw rekening.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over LED binnenverlichting? Of heeft u een prangende vraag over onze producten? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@ledindeduisternis.nl! Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0548 – 852842. LEDindeduisternis.nl staat voor u klaar!