Top

LED-Railverlichting

LED-Railverlichting

Een set LED railverlichting bestaat uit diverse onderdelen zoals een 1-fase of 3-fase rail, en verschillende railaccessoires en natuurlijk LED-railspots. Een groot voordeel van dit type LED verlichting is de snelle en eenvoudige montage en de flexibiliteit van het systeem: De rails kan eenvoudig worden uitgebreid en de spots kunnen gemakkelijk worden verplaatst. U bespaart op installatiekosten en ontsierende kabelgoten blijven achterwege. En het belangrijkste u bespaard op uw energiekosten!!

 

Een  LED 1-fase rail is voorzien van 1 gescheiden geleider die u kunt aansluiten op een schakelaar of dimmer. Een LED 1-fase railspot standaard uitgerust met railadapter. De adapter met ingebouwde trafo plaatst u dwars op de rail en draait u vervolgens een kwartslag. De platte adapter met draaiknop plaatst u in de rail. U zet de spot vast door de knop een kwartslag te draaien.

 

Een LED 3- fase rail  is voorzien van 3 gescheiden geleiders die u ieder kunt aansluiten op een schakelaar of dimmer. Een LED 3-fase railspot  is standaard uitgerust met een 3-fase railadapter waarop een keuzeknop is aangebracht. Deze kunt u instellen op één van de 3 geleiders. U kunt dus 3 groepen LED railspots afzonderlijk schakelen. Bijvoorbeeld 1 groep voor als de winkel gesloten is. Of een groep bijschakelen als het buiten donker wordt.

 

Staat er iets niet op onze webshop wat u zoekt,

neemt u dan contact met ons op. We hebben zeer veel diverse spots en de benodigde rails hiervoor.