Top

LED zaklamp

LED-looplamp Ampercell AL 9020
LED-looplamp Ampercell  AL 9020
krachtige LED-werklamp van Ampercell. Die is gemaakt van gemaakt van duurzaam ABS kunststof.
€ 46,75
LED-looplamp Ampercell AL 836
LED-looplamp Ampercell AL 836
Accu-werklamp voor vrije tijd en beroep. Aan de zijkant is een COB LED van 3 W ingebouwd, waarmee een groot oppervlak kan worden verlicht.
€ 56,30
LED-werklamp Ampercell uittrekbaar met 120 leds
LED-werklamp Ampercell uittrekbaar met 120 leds
Handige werklamp 120 LED's . De lamp kan worden getrokken van 1,18 m tot 2,04 m trots en met beide armen aan elke kant ,De dubbelzijdige uitklapbare magnetische voeten laten bovendien een veelzijdige toepassing en de flexibiliteit van de lamp . Dus je hebt tijdens het werken , altijd een vriendelijk en een perfecte belichting .
€ 77,70

Een goede zaklamp is onmisbaar in vele situaties. Denk maar aan een avondwandeling of aan het zoeken naar iets in een ruimte waar weinig licht is. De praktische LED zaklampen van LEDindeduisternis.nl kenmerken zich door het hoge gebruiksgemak en de heldere verlichting die ze bieden. Voor welke toepassing u ook een zaklamp zoekt, de producten uit het assortiment van LEDindeduisternis.nl zijn voor allerlei doeleinden geschikt!

Looplampen en werklampen

De LED zaklampen van LEDindeduisternis.nl zijn onderverdeeld in twee categorieën: looplampen en werklampen. De looplampen zijn zowel voor vrije tijd als voor beroepsdoeleinden geschikt en kunnen naast zaklamp ook fungeren als ruimtelamp. De werklampen van LEDindeduisternis.nl zijn specifiek geproduceerd voor op de werkvloer. De LED werklamp Ampercell is bijvoorbeeld uittrekbaar en dubbelzijdig uitklapbaar en daardoor zeer flexibel. Met deze en onze andere LED zaklampen heeft u tijdens het werk of in uw vrije tijd altijd een perfecte belichting bij de hand!

Waarom LEDindeduisternis.nl?

Waarom gingen 28.000 tevreden klanten u al voor met het bestellen van verlichting bij LEDindeduisternis.nl? Een kleine opsomming van de kenmerken van onze service geeft het antwoord op deze vraag:

  • Betrouwbaar & deskundig
  • Prijzen inclusief BTW
  • Niet tevreden = geld terug
  • Zeven dagen retourrecht
  • Geen verzendkosten bij bestelling boven €100

Meer informatie

Heeft u ons assortiment LED zaklampen bekeken en wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan zeer eenvoudig! Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen over LED verlichting en de toepassing er van. Schroom niet om te bellen naar 0548 – 852842 of om een mailtje te sturen naar info@ledindeduisternis.nl. Wij helpen u graag verder!