Top

LEDstrip lichtbalken

Delf C Pro SLV lichtbalk (50cm)
Delf C Pro SLV lichtbalk (50cm)
U kiest voor uw portemonnee. Een verstandige keus. De Delf C Pro is een energiezuinig product waarbij u kiest voor compleet strakke afwerking. Daarbij is het verbruik van 4,9 watt een behoorlijke besparing op uw energierekening. U heeft de keuze uit wit of warm wit licht.
€ 42,37
Delf C Pro SLV lichtbalk RGB (50cm)
Delf C Pro SLV lichtbalk RGB (50cm)
De Delf C Pro RGB is een energiezuinig product waarbij u de juiste lichtkleur kiest bij het juiste tijdstip.
€ 42,35
GRATIS E-BOOK BESPAARTIPS
GRATIS E-BOOK BESPAARTIPS
Een GRATIS cadeau voor u t.w.v. € 14,95 dat u kosteloos in huis haalt!
€ 0,00

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting voor in uw keuken, woonkamer, hal of kantoor? De LEDstrip lichtbalken van LEDindeduisternis.nl zijn kaarsrecht aan te brengen en ogen daardoor zeer strak en stijlvol. Bovendien bespaart u flink op uw energierekening als u kiest voor de LEDstrips van LEDindeduisternis.nl. Niet alleen voor het oog, maar ook voor uw portemonnee een verstandige keus!

De mogelijkheden van een LED lichtbalk

De Delf C Pro SLV lichtbalk is verkrijgbaar in wit en warmwit en in RGB. De verlichting biedt u de mogelijkheid om bij elk tijdstip de juiste lichtkleur te kiezen. De lichtbalk is gemaakt van aluminium en kunststof en is geschikt om op diverse plekken te monteren:

  • Aan de wand
  • Aan het plafond
  • Als keukenverlichting
  • In de werkkamer

Energiebesparing dankzij LED verlichting

Allereerst zijn LED lampjes goedkoper in de aanschaf. Ter illustratie: een LED lampje kost ongeveer €22,00 en gaat ongeveer 35.000 branduren mee. U heeft dus slechts één lampje van €22,00 nodig om meer dan 30.000 branduren te halen. Een halogeenlampje kost gemiddeld €3,50 en gaat ongeveer 2000 branduren mee. Om meer dan 30.000 branduren te halen heeft u minstens 16 halogeenlampen nodig, wat neerkomt op zo’n €56,00. Daarnaast verbruiken LED lampen veel minder energie, wat resulteert in een aanzienlijk lagere energierekening.

Wilt u meer informatie?

De specialisten van LEDindeduisternis.nl vertellen u graag meer over LEDstrip lichtbalken en onze andere producten! Neem dan ook gerust contact met ons op als u een vraag heeft of behoefte heeft aan advies. Dat kan via info@ledindeduisternis.nl of door te bellen naar 0548 – 852842.