Top

webshop keurmerk en afkoelingsperiode

Afkoelingsperiode
 
Wanneer u een aankoop of bestelling doet via LEDindeduisternis.nl bent u te allen tijde beschermd middels een  afkoelingsperiode, onderdeel van de wet ‘kopen op afstand’ die u als consument beschermt bij het kopen via internet.
 
Als consument dient u, voordat er een overeenkomst op afstand wordt afgesloten, te beschikken over voldoende, duidelijke en begrijpelijke informatie. Het commerciële oogmerk van de verkoper moet duidelijk naar voren komen. Er geldt een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na aflevering van een product. U als consument mag het product zonder reden binnen deze periode retourneren, hiervoor heeft u na de aanmelding ook 14 dagen de tijd. Alleen de portokosten zijn voor uw rekening. LEDindeduisternis.nl mag wel aanvullende voorwaarden verbinden aan het retourneren, zie onze algemene voorwaarden.
 
Als het product binnen de afkoelingsperiode is teruggestuurd, is LEDindeduisternis.nl verplicht het door u betaalde bedrag binnen 10 dagen terug te betalen. Voor een volledig overzicht van de wet ‘kopen op afstand’ bezoekt u de voorlichtingswebsite van de overheid, www.Postbus51.nl 
 
Kortom: niet tevreden? Geld terug!LEDindeduisternis.nl is een ShopWiki Gecertificeerde Shop